www.stakleneterase.com

Okapnice, podprozorske obloge, sobna vrata, tuš kabine, roletne, žaluzine, zavese

Okapnice

Aluminijumske okapnice koriste se isključivo za spoljnu upotrebu i sastavni su deo svakog drvenog, aluminijumskog i PVC prozora. Montiraju se u samom dnu prozorskog otvora. Svrha aluminijumske okapnice je da spreči prodor vode u unutrašnje prostorije kao i u prostor između izolacije i bloka.

Podprozorske obloge

Podprozorska daska se postavlja sa unutrasnje strane na zid ispod prozora . Ima funkciju zastite zida od ostecenja I prljanja. Proizvodi se od PVC-a, sacaste structure i najcesce je bele boje. Na zahtev moze biti u drugim bojama.

Proizvode se u duzini od 600 cm, razlicite dubine ugradnje (10,15,20,25,30 cm)

Sobna vrata

Unutrašnja i sobna vrata su izrađena od punog drveta (masiva) kao i od furniranog ili farbanog medijapana sa ispunom od drvenog rama i iverice.

Svi modeli vrata se mogu tonirati (bajcovati) ili farbati po želji, a takođe se mogu proizvoditi po meri. Kod nas možete i sami da dizajnirate Vaša vrata u saradnji sa našim stručnim osobljem.

Izbor boje vrata, efekte i patine, vrste drveta-furnira, okove i ručke, tipove i modele pervajz lajsni, opise i preseke ulaznih i sobnih vrata možete izabrati u dogovoru sa nama

Tuš kabine

Tuš kabine  se proizvode po meri kupca.

One pružaju funkcionalnost, eleganciju i dizajn koji se uklapa u savremen kupatilski prostor. Izradenje su  od stakla 6mm i 8mm.

Točkići su presvučeni slojem mekog materijala I čine da stakla klize lako uz apsorbovanje suvišne buke.

Aluminijumski profili, sarke i  ručice su izredjeni od materijala koji pruza dugogodisnje koriscenje i otpornost.

Roletne

Roletne mogu biti u unutrašnjoj ili spoljašnjoj kutiji i mogu biti od PVC-a, plastificiranog lima ili aluminijuma. Roletne u spoljnoj kutiji se obično ugrađuju na već postojeće prozore, a mogu i na nove pri ugradnji ili zameni starih dok se roletne u unutrašnjoj kutiji mogu ugrađivati samo pri ugradnji novih ili zameni postojećih. Lamele mogu biti od PVC-a ili aluminijuma. Vođice mogu biti od plastificiranog čelika, PVC-a ili aluminijuma.

Solomatik žaluzine

Solomatic žaluzine su aluminijumski venecijaneri većih dimezija, namenjeni za spoljašnju zaštitu kako staklenih površina, tako i za zatvaranje otvorenih terasa.

Njihova namena nije isključivo zaštita od sunca, već i od drugih vremenskih uticaja

Zavese

Bitna dekoracija Vašeg enterijera su zavese. Za uređenje stambenog ili poslovnog prostora, zavese čine toplinu, eleganciju i prijatan boravak.
Prilikom odabira veoma je bitno da kupac odredi vrstu zavese koju želi jer one mogu biti različitih gustina, materijala, boje, dezena i dužina. Na prvi pogled jednostavan detalj Vašem prostoru daje život i eleganciju.
Uklapaju se u sve stilove  ideje i zamisli. Zavese od pamuka, lana, organdina, viskoze, poliestera, draperije  i rustične zavese su jedan od mogućih izbora koji Vam nudimo. Prilikom odabira, kupac se vodi svojim istančanim ukusom, raspoloženjem i željama. Kupac mora voditi računa o površini koju želi da zavese prekriju. Jarke boje zavesa se uzimaju za manje površine dok mirni tonovi krase veće prostorije. Zavesama se opremaju i dečije sobe, veselih boja i dezena koji deci mame osmeh i daju toplinu doma. Prilikom opremanja nudimo Vam uslugu šivenja po dimenzijama koje želiite.